Vragen? Bel 06-512 66 159

In-company training: maatwerk voor organisaties

Naast het vaste trainingsaanbod, maak ik ook trainingen en workshops op maat voor organisaties. Denk bijvoorbeeld aan een team van trainers of opleiders binnen één organisatie, dat kampt met eenzelfde vraag en behoefte.

Een in-company training heeft meerdere voordelen:

  • Allereerst geeft het de mogelijkheid om precies te werken met datgene waar de deelnemers op de eigen werkvloer ook tegenaan lopen of anders willen. Denk aan cases die voortkomen uit de eigen praktijk, specifieke vragen die leven, eigen trainingen die aangepakt kunnen worden. Dit maakt een in-company training enorm effectief. De trainingssetting en de echte werkvloer zitten dicht tegen elkaar aan.
  • Kostentechnisch is het een stuk voordeliger één training te laten verzorgen voor het gehele team, dan verschillende losse trainingen in te kopen voor afzonderlijke medewerkers.
  • Leren gebeurt voor een belangrijk deel ook op de werkvloer zelf en van elkaar. In een incompany training hebben alle medewerkers eenzelfde focus en krijgen zij dezelfde leerstof aangeboden. Hieroor kunnen ze elkaar beter scherp houden en helpen na afloop.

Hoe verloopt een aanvraag?

Voorafgaand aan een in-company training of traject, vind altijd een uitgebreide intake plaats. Allereerst om te kijken of mijn aanpak past bij jullie vraag en of we samen aan de slag willen. Als we met elkaar in zee gaan zal er ook een intake plaatsvinden met de deelnemers aan de training. Veelal gebeurt dit met behulp van een korte vragenlijst. Soms bel ik na ontvangst van alle antwoorden nog na. De manier waarop we dit doen stemmen we uiteraard vooraf samen af. Na deze intakes stel ik een programma op dat precies aansluit bij jullie praktijk.

Met welke vragen en wensen kloppen organisaties zoal aan?

  • We willen als team effectiever leren omgaan met specifieke trainingssituaties die we allemaal lastig vinden
  • We willen meer leren van de verschillende aanpakken die we hebben in een soort begeleide intervisie
  • We willen een kwaliteitsslag maken: onze trainingen gerichter opzetten, qua didactiek op een hoger plan tillen. Zodat onze trainers lekkerder trainen en onze deelnemers nog meer leren
  • Hoe combineren we het feit dat we werken met meerdere trainers met een unieke stijl en voorkeuren, met de wens om deelnemers aan trainingen een vergelijkbare, uniforme aanpak te kunnen geven?
  • Hoe kunnen we als team elkaars unieke kwaliteiten meer benutten?

Interesse in een training op maat?

Heb je interesse in een training op maat voor je eigen team of afdeling? Stuur dan een mail naar info@deauthentieketrainer.nl of bel naar 06-512 66 159. Ik bel je dan terug om te onderzoeken of mijn aanpak past bij jullie vraag en omgekeerd. Uiteraard is dit gesprek vrijblijvend en blijft alles tussen ons.

Contact

Reacties zijn gesloten.