Vragen? Bel 06-512 66 159

interviewserie speciaal voor trainers

De serie: ‘Relaxter Trainen met Onvergetelijk Effect’ is een initiatief van ‘De Authentieke Trainer’ in samenwerking met collega-experts (o.a. Karin de Galan, Rob Groen, Selma Foeken, Ria van Dinteren).

Voor wie?

Voor iedereen die regelmatig trainingen geeft. En het trainersvak meer wil verbinden met wie hij of zij is als persoon.

Ja, ik ontvang graag deze serie!

Natuurlijk wil je een goede trainer zijn

En misschien liever nog een perfecte? Met als gevolg dat je soms hard aan het werk bent, enorm kritisch bent op jezelf en genoeg trainers als lichtend voorbeeld ziet. Het is volkomen logisch en veilig om te willen voldoen aan het plaatje van de perfecte trainer. Eén die niet door de mand valt, altijd alles weet en continue kracht uitstraalt.

Dan train je volgens het boekje

En zeer waarschijnlijk niet soepel en niet vrij. En geheid ook zonder lekkere flow en diep effect. Want fluitend voor de groep staan lukt pas als je dicht bij jezelf kunt blijven in de rol die je hebt.

Wil je…

  • Relaxt voor de groep staan
  • Vol plezier trainen
  • Energie en kracht voelen in je rol als trainer
  • Meer verbondenheid met je deelnemers krijgen
  • Openheid creëeren die nodig is om te leren
  • Zorgen dat er echt iets gebeurt in je trainingen

3D-Serie-Compleet-M

Schrijf je dan in en ontvang geheel gratis toegang tot álle artikelen van deze exclusieve serie

De serie is speciaal voor trainers en tot stand gekomen i.s.m. collega-experts die allen vanuit een andere invalshoek en expertise kijken naar authenticiteit.

Inschrijving geeft je:

  • volledige toegang tot elk artikel
  • een berichtje wanneer er een nieuw artikel is verschenen
  • de mogelijkheid om te reageren op artikelen die je hebt gelezen
  • als extra -onregelmatig- aanvullende tips in je inbox over trainen met effect op een manier die bij jou past.

Je inschrijving is geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens in te vullen via onderstaande knop. Je ontvangt dan eerst nog een mail met de vraag om je aanvraag te bevestigen. Vervolgens ontvang je de link naar een speciale pagina en een wachtwoord waarmee je toegang hebt tot de online bibliotheek van De Authentieke Trainer.

Ja, ik ontvang graag deze serie!

N.B. Je gegevens deel ik uiteraard never nooit met anderen en afmelden kan wanneer jij wilt!

Reacties van lezers

Mirjam Broeke – De Speelacademie en Trainer van de Toekomst  “Wat fantastisch!!! Ziet er mooi uit en ik vind dat je duidelijk schrijft. Het is totaal in lijn met je boodschap: helemaal authentiek en lekker “losjes” en ontspannen. Helemaal fijn wat deze lezer betreft!”

Femke Hogema – Healthy Finance  “Wow, wat een mooi interview met diepgang. Bijzonder ook om een ‘kijkje in de keuken’ bij Karin de Galan te krijgen (in het 1e artikel)! Heel mooi verwoord wat authentiek zijn ook níet betekent. En dat je als trainer hele bewuste keuzes kunt maken wat je wel en niet laat zien in een training. Ik heb het met plezier gelezen en ik verheug me op de volgende artikelen!”

Florien Versteegh – Team Selma Foeken  “Wat een supergoed interview: best wel intellectueel maar tegelijkertijd ook heel toegankelijk! Het interview smaakt echt naar meer: ik ben als lezer echt heeeel benieuwd naar de andere artikelen die nog gaan komen.”

Eric Bolwerk – Stimulans Advies en Training  “Mooie serie! Het heeft mij enerzijds inzicht gegeven in het bewust inzetten van jezelf als persoon in je trainersrol, anderzijds een bevestiging dat “vlieguren” je zekerder maken in het durven tonen van jezelf als persoon. Echte verbinding met je cursisten kan volgens mij alleen maar als je authentiek bent. Bedankt voor de helpende sleutels. Geeft gestructureerd overzicht voor het bereiken van een expert status als trainer.”

Marleen Halsema – Happy Parent  “Wat een herkenning! Het proces dat ik als trainer door ben gegaan, wordt heel helder benoemd. Hierdoor krijg ik meteen een gevoel hoe ik verder kan. Het geeft meer inzicht in hoe ik me verder wil ontwikkelen met trainen. Grappig dat het me ook een beetje erkenning geeft. Een soort van: “het is OK”-gevoel (“het mag”). Ik ben benieuwd naar het volgende artikel!”

Margreet Bos – Het woord is aan jou  “Wat een goed artikel! Dit wordt natuurlijk ooit een boek! Ziet er echt heel goed uit! En de inhoud… TOP!”

Judith Belles Knijnenburg –  JudithBijdehand  “Zeer herkenbaar: in de eerste plaats als deelnemer aan workshops en als trainer bij mijn eigen workshops. De sleutel die ik meeneem uit het eerste artikel: zorg eerst voor je eigen comfort en dan pas voor je deelnemer.”

Laat je even weten wat je vindt van de serie?

Reacties zijn gesloten.