Vragen? Bel 06-512 66 159

Workshop Authentiek Trainen

Altijd jezelf? Hoe combineer je professionaliteit en authenticiteit

Een deelnemer die maar blijft ja-maren, een dominante opdrachtgever, een trainingsonderdeel waarvoor je zenuwachtig bent…

Geef je de deelnemer je ongezouten mening, die opdrachtgever de wind van voren en leg je je zenuwen open en bloot op tafel? Of vraag je goed door, blijf je beleefd en veins je zelfvertrouwen tijdens die spannende training?

Wat laat je wel en niet zien van jezelf. Het is een worsteling voor veel trainers. Niet raar als je bedenkt dat wij mensen sociale wezens zijn met een natuurlijke behoefte aan verbondenheid. Het ergste wat ons kan overkomen is afgewezen te worden. Dat doet het meeste pijn natuurlijk als je je bloot hebt gegeven. Bovendien: ongecensureerd alles maar zeggen is lang niet altijd handig. We willen uiteraard geen dingen doen die het veilig leren van de deelnemers belemmert, toch?

Dus hoe blijf je eerlijk naar jezelf, open naar de ander en tegelijkertijd professioneel?


maria“De theorie over de authentieke trainer is echt smullen, een waardevolle aanvulling in trainersland. Marleen is hier op haar best: samen aan het werk en met gemak en heel natuurlijk de leiding houden. Ik ken weinig trainers die zo stressloos trainen, waardoor een uitdaging niet spannend maar leuk is. En waarbij leren vanzelf gaat.”

Maria Reinboud – Slachtofferhulp Nederland


Dit kun je verwachten als je meedoet

  • Je ontdekt de impact van 5 verschillende trainertypes en welke jij het meest bij jezelf herkent
  • Je ontdekt waar jouw volgende stap in je ontwikkeling als trainer ligt
  • Je leert welke sleutel jou helpt om vrij te trainen met nog meer effect
  • Je leert hoe je zowel contact kunt houden met je eigen gevoel als met je groep. Zodat jij vrij kunt trainen en je groep nog verder komt

Praktisch

Waar en wanneer

Op aanvraag – incompany of met je eigen (intervisie)team van trainers

 


“Professioneel en plezierig! Ik heb daadwerkelijk geoefend en ervaren, waardoor er echt kwartjes zijn gevallen en ik erg geïnspireerd wegging. TOP! Dit is waarvoor ik kwam.”


Meedoen

Wil je aan de slag met je eigen authenticiteit en professionaliteit in deze workshop? Met een groepje collega’s, tijdens een teamdag bijvoorbeeld? Of met een eigen intervisiegroep? Dat kan! Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden samen door te nemen.


egmont“Het model van De Authentieke Trainer weerspiegelt feilloos de essentie van het trainersvak. Ik gebruik het in de begeleiding van collega’ s en merk dat het hen een goed en bruikbaar kader biedt.

De scherpte en tegelijkertijd eenvoud van het model maken het heerlijk om mee te werken”.

Egmont Tilleman – Managing consultant


De trainer

De workshop zal begeleid worden door mij: Marleen de Bruijn, oprichtster van trainingsbureau ‘De Authentieke Trainer’. Mijn wens is dat elke deelnemer zich écht gezien voelt, in alle openheid durft te leren en naar huis rijdt met het gevoel “morgen kan ik hiermee beginnen!” En ik gun het elke trainer om zich vrij en vol energie te voelen tijdens een training, met het besef dat je iets wezenlijks hebt bijgedragen aan de verandering voor je deelnemers. Wil je alvast kennis met mij maken? Dan kun je bijvoorbeeld vast mijn videoportret bekijken.

Reacties zijn gesloten.